tirsdag, oktober 8, 2024
ForsideNyhederCES 2022Nyhed: Acer udvider gaming-udvalget med nye, kraftfulde Predator-PC’er og skærme

Nyhed: Acer udvider gaming-udvalget med nye, kraftfulde Predator-PC’er og skærme

Acer har afsløret sine nye Predator Orion 5000 gaming-desktops, designet til gamere, der kræver suveræn ydeevne og muligheden for at opgradere hen ad vejen. Ligeledes afslørede Acer den nye mellemklasse Predator Orion 3000 gaming-desktops, en OLED Predator-skærm og et ekstra par IPS1 skærme, der kombinerer VESA DisplayHDR™ 1000-grafik med høj opdateringshastighed.

Predator Orion 5000 kombinerer op til 12. generations Intel® Core™ i7-processor[v] (på Intel H670-chipsættet) med en NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU for at levere høj billedhastighed og utrolige spiloplevelser selv i de mest grafisk krævende spil. Ud over Windows 11, 64 GB 4.000 MHz DDR5 RAM og op til 2 TB M.2 PCIe 4.0 SSD’er[vi] sørger ARGB-udsmykkede Predator FrostBlade™ 2.0-blæsere for at holde den kraftfulde indmad i systemet kølig. Den nye generation af ventilatorer er designet til at skabe statisk tryk for at optimere luftstrømmen, mens forseglede, riflede bøsningslejer og et nyt bueformet design langs enderne af blæserfinnerne reducerer vibration og støj.

Al den superskarpe hardware er indkapslet i et obsidianfarvet kabinet lavet af mørkt glas og metalnet, hvor hardware og ARGB-lys kan beundres gennem et gennemsigtigt sidepanel. Panelet er EMI-kompatibelt og tjener til at beskytte brugere og deres periferiudstyr mod mulig elektromagnetisk interferens. Gør-det-selv-entusiaster vil sætte pris på kabinettets værktøjsfrie design, der giver nem adgang til computerens interne dele – for eksempel for at opgradere CPU’ernes luftkøler til op til en 240 mm væskekøler. De fleksible konfigurationsmuligheder maksimerer fremtidig opgradering.

For at mindske al forsinkelse er computeren udstyret med Killer E3100G 2,5G Ethernet-controller og Intel Wi-Fi 6E2 for mere pålideligt internet, mens DTS:X® Ultra giver spillere mulighed for at forvandle ethvert par hovedtelefoner eller højttalere til et avanceret 360-graders lydsystem. Fire USB-porte (3x Type-A og 1x Type-C) og lydstik, der er bekvemt placeret oven på kabinettet, giver nem adgang, mens flere stik på bagsiden holder kabler, der sjældent flyttes, ude af syne.

ed op til 12. generations Intel Core i7-processor (på et Intel B660-chipsæt) og op til en NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU, er Predator Orion 3000-serien designet til gamere, der søger den bedste oplevelse, som en mid-tower-maskine kan levere. Det betyder en ydeevne, som kan klare alle maksimumsindstillingerne i gamerens yndlingstitler, og som er klar til streaming og videoredigering, uden at det kan mærkes betydeligt. Op til 64 GB 3.200 MHz DDR4-hukommelse og 2 TB PCIe NVMe SSD-lagring topper hardwaren op for at forbedre reaktionsevnen og indlæsningstiden. Alt sammen for at opnå lynhurtige spil. Og skulle 2 TB SSD-lagerplads ikke være helt nok, kan man også få 6 TB SATA3 HDD-oven i.

Predator Orion 3000-serien har det samme attraktive design som Orion 5000 med mørkt glas, plastik, metal og trådnet, samt et valgfrit gennemsigtigt EMI-kompatibelt sidepanel. Tre 92×92 mm Predator FrostBlade™ 2.0 blæsere optimerer luftstrømmen og afkøler det indre. Derudover har navet på de forreste og bagerste blæsere indbyggede RGB-LED’er, der kan styres via PredatorSense™-softwaren.

En Intel Killer E2600 Ethernet-controller, Intel Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)1 og Control Center 2.0 giver spillerne alle de nødvendige værktøjer til at udrydde konkurrenterne i onlineturneringer, mens DTS:X Ultra lader dem opleve deres yndlingsfilm, musik og spil med naturtro rumlig lyd.

Predator Orion 3000 leveres med Windows 11 installeret.

De nye Predator X32- og X32 FP-gamingskærme er omhyggeligt konstrueret til at balancere den ydeevne, som gamere forventer, med den visuelle klarhed, som indholdsskabere har brug for. Ved siden af henholdsvis 160 Hz og 165 Hz (overclocket) opdateringshastighed kan begge disse UHD (3.840 x 2.160) 32-tommer skærme også prale med VESA DisplayHDR™ 1000-certificering, IPS-paneler med 576-zoners miniLED lokal bagbelysning, Delta E<2 farvenøjagtighed og 99% dækning af AdobeRGB-farverummet. Det betyder, at gameren opnår forbløffende klare og flydende billeder, der er afgørende for at følge objekter, når de glider hen over skærmen.

Predator X32 udnytter den exceptionelle ydeevne fra NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE til at levere naturtro HDR og ultralav latenstid, hvilket resulterer i en bedre spiloplevelse. Fans af esport-spil vil sætte pris på NVIDIA Reflex, der er en suite af GPU, G-SYNC og softwareteknologier, der måler og reducerer systemlatens (også kaldet klik-til-skærm-latens) i onlinespil – hvilket i sidste ende hjælper spillere med at opnå deres mål hurtigere, reagere hurtigere og øge sigtepræcisionen. Derudover har denne skærm opnået en CES Innovation Award.

Predator X32 FP kommer med en HDMI 2.1-port, hvilket betyder, at spillere kan nyde 4K-spil ikke kun på PC, men også på konsol. Med en 165 Hz (overclocket) opdateringshastighed og en responstid på 1 ms er dette den hurtigste 4K-skærm, der er tilgængelig lige nu. AMD FreeSync™ Premium Pro-teknologi forbedrer gameplay-oplevelsen yderligere, understøtter HDRr og leverer helt glatte billeder og lav latenstid selv under grafisk intensive scener. En USB Type-C-port med 90W opladning er også tilgængelig.

Predator CG48 gaming-skærm

Predator CG48-gamingmonitoren er stor nok til at fungere som TV-erstatning, og den tilbyder spillere 48 tommer ren 4K-herlighed, selv ved en opdateringshastighed på 138 Hz. HDMI 2.1[vii] og DisplayPort 1.4 betyder, at spillere kan nyde en spilleoplevelse på et helt nyt niveau. Også på konsoller. Hele fire USB 3.2-porte og en USB Type-C-port giver mere end nok plads til at være vært for eventuelle ekstra enheder. Takket være AMD FreeSync™ Premium Pro-teknologi og ned til 0,1 ms responstid (G-til-G) giver denne skærm noget af det hurtigste 4K-spil, som er muligt. Hver AMD FreeSync™ Premium pro-teknologiskærm er designet til at sikre en jævn, variabel opdateringshastighed (VRR) spiloplevelse, der minimerer screen tearing, hakken, artefakter og flimmer.

Predator CG48’s OLED-skærm opnår et kontrastforhold på 135K:1, HDR10, samt 98% dækning af DCI-P3-farverummet, hvilket gør den i stand til at tilbyde en af de mest fantastiske visuelle oplevelser, der er mulige i dag. OLED-skærme er i stand til at slukke for individuelle pixels, hvilket gør det muligt at gengive ægte sort. De kræver heller ingen baggrundsbelysning, hvilket øger monitorernes samlede energieffektivitet.

  • Den nye Predator Orion 5000 gaming-desktop har op til 12. generations Intel® Core™ i7-processor, parret med det nyeste Intel H670-chipsæt, op til NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU og 64 GB 4.000 MHz DDR5-RAM til de mest seriøse hardcore-gamere
  • Predator Orion 3000 gaming-desktop er drevet af op til 12. generations Intel® Core™ i7-processor, parret med Intels B660-chipsæt, op til NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU og 64 GB 3200 MHz DDR4 RAM
  • Både Orion 5000 og Orion 3000 har et flot nyt kabinet, der indkapsler de kraftfulde komponenter i mørkt glas, plastik, metal og trådnet
  • Predator X32 og X32 FP er IPS[i] gaming-skærme, der kan prale med VESA DisplayHDR™ 1000-certificeringer og 576-zoners miniLED lokal bagbelysning samt en opdateringshastighed på henholdsvis 160 Hz og 165 Hz (overclocket). Desuden har X32 fået en CES Innovation Award i kategorien “Computer Peripherals & Accessories” 
  • Predator CG48-gaming-skærmen har et 48-tommer AMD FreeSync™ [[ii][iii]] Premium Pro[iv] kompatibelt 4K OLED 138 Hz-panel. Skærmen er designet til hardcore PC- og konsolsgamere, der ønsker at opleve deres spil på et helt nyt niveau.
Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer