onsdag, januar 22, 2025
ForsideAnmeldelserLifeProof iPhone Case

LifeProof iPhone Case

En smartphone, især en med et æble-logo på bagsiden, koster en del penge og derfor er det ikke underligt at man ønsker at beskytte denne. Der findes mange såkaldte iPhone covers, der beskytter mod almindelige lommeridser, men LifeProof iPhone Case går skridtet videre og giver telefonen beskyttelse under mere ekstreme forhold eller blot til dem der er overpåpasselige.

Hvad er der i kassen?
Ved at åbne kassen finder man selve LifeProof iPhone Case’et sammen med en instruktionsmanual, der fortæller hvilket link man skal følge for at få en grundig vejledning til korrekt montering. Derudover finder man et 3.5mm kabel til vandtæt montering på telefonen og mere skal man vel egentlig ikke bruge.

Se vores unboxing video af LifeProof iPhone Case nedenfor.

[youtube id=”BKFlw-BdVSo” width=”600″ height=”350″]

Design
LifeProof iPhone Case fås på nuværende tidspunkt i to farver til at matche sorte og hvide iPhones, men man kan også vælge den modsatte farve af ens telefon for at give den et nyt look, idet fx et hvidt LifeProof iPhone Case får iPhone til at se ud som om den er hvid uanset om den er det eller ej. Med andre ord så er det kun displayet der er synligt.

Instruktionsvideoen eller teksten på producentens hjemmeside illustrerer tydeligt, hvordan man monterer LifeProof iPhone Case korrekt og vedvarer alle telefonens funktioner. Alle knapper er som sagt tilgængelige, men man skal vænne sig til at trykke lidt hårdere på dem end normalt. Selve telefonen er beskyttet hele vejen rundt selv mod vand, støv og stød. Mikrofon og højttaler er også dækket til, men takket være vand og støvtætte porte kan lydbølger altså bevæge sig nærmest frit uden at vand og støv kan trænge ind til telefonen.
LifeProof iPhone Case er udført i robust plastik, men takket være sin slanke profil bliver telefonens størrelse ikke væsentligt forøget. Derudover gnider materialet nemt over tøj og stof, så man nemt kan hive telefonen op ad lommen når den ringer eksempelvis.
Linsen over det bagerste kamera er lavet af glas for at bevare billedkvaliteten.

Funktionalitet
Inden man begynder at anvende LifeProof iPhone Case anbefaler vejledningen på internettet at man samler casen uden telefonen i og sætter den under vandet i en halv times tid. På denne måde tester man om LifeProof iPhone Case er defekt eller om den virkelig er vandtæt. Dette valgte vi så også at gøre og i den første test var der en nærmest mikroskopisk vandboble ved højttaleren. Eftersom LifeProof iPhone Case er en smule svær at skille fra hinanden antog vi at det sagtens kunne skyldes vandet var kommet der efterfølgende ved at vi rystede med det efter åbning. Derfor blev der lavet en anden test der varede flere timer og under en smule dybere vand. Denne gang var der ingen tegn på at vandet var trængt ind i LifeProof iPhone Case. Vi formodede derfor at det var sikkert at teste med telefonen i og denne test overlevede vores iPhone 4 uden problemer. Undertegnede har desværre ikke nogen swimmingpool hvor telefonen kunne testes ordentligt for vandtæthed, men LifeProof iPhone Case består vores test til alment behov, hvilket også er rigeligt.

En anden test var stød-testen og her lod vi telefonen beskyttet af LifeProof iPhone Case falde fra cirka 2 meters højde uden at telefonen her tog skade hellere.

Alle telefonens knapper er som allerede nævnt fuldt ud anvendelige, til trods for at der er en smule mere modstand på knapperne når de skal bruges. Telefonens berøringsfølsomme skærm kan dog ikke anvendes under vandet så man skal desværre påbegynde optagelse før man dykker under vand for at kunne optage aktiviteter her. Der findes muligvis også en App, hvor man kan tidsindstille kameraet til at tage billeder med forsinkelse og på den måde tage undervandsbilleder ved hjælp af LifeProof iPhone Case. Det må siges at give helt ny funktionalitet til ens telefon. Vi registrerede ikke forringelse af billedkvaliteten under vandet og det lover godt til dem der ønsker at optage undervandslivet, men bemærk at producenten annoncerer med undervandsbeskyttelse ned til max. 2 meters dybde.

Konklusion
Man må sige at der er tænkt på det hele, og man føler ikke at telefonens funktionalitet med LifeProof iPhone Case er forværret. Tværtimod kan man nu benytte sin telefon i mere ekstreme miljøer end man er vant til. Producenten viser eksempelvis, hvordan man kan bruge sin telefon under vandet og dermed optage og tage billeder her. Telefonen fylder naturligvis en smule mere, men det er mindre end man kunne forvente af et produkt der beskytter mod ovennævnte hasarder.

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: 649,-
Fås bl.a.. hos CoolStuff.dk

Find den bedste pris på LifeProof iPhone Case

Udlånt af
CoolStuff.dk

REVIEW OVERVIEW

Pris
Design
Funktionalitet
Tidligere artikel
Næste artikel
Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

En smartphone, især en med et æble-logo på bagsiden, koster en del penge og derfor er det ikke underligt at man ønsker at beskytte denne. Der findes mange såkaldte iPhone covers, der beskytter mod almindelige lommeridser, men LifeProof iPhone Case går skridtet videre og...LifeProof iPhone Case