søndag, oktober 6, 2024
ForsideAnmeldelserTest: Skullcandy Push

Test: Skullcandy Push

Vi skal her se på Skullcandys første produkt i den populære truly wireless headphones kategori. Vi skal se på Skullcandy Push.

Hvad er der i kassen?

Den flotte kasse har gennemsigtig forside så man kan se Push headsettet.

Åbner man kassen, og tager skumindlægget ud, så gemmer der sig et ladekabel, brugsvejledning og siliconeørepropper i forskellige størrelser.


Design og funktionalitet

Skullcandy Push er et sæt totalt trådløse in-ear hovedtelefoner. Der er altså ingen ledning mellem de to ørepropper, og heller igen ledning til telefonen. De findes i en konservativ grå farve, en iøjnefaldende orange farve og så “Psychotropical teal” som er den farve vi fik til test. Det er en grøn nuance med en glimmer effekt der varierer efter hvilken vinkel man betragter den i.

Selve ørepropperne er lette, og ser store ud, men de er faktisk ret tynde set fra siden. De har en gummi finne der fanger en fold i øret og hjælper med at holde dem fast. Selve delen der går i øret kan udskiftes med de andre størrelser der medfølger.

Opladningen sker ved at placere dem i det medfølgende opbevarings etui. Etuiet har et indbygget batteri der kan give Skullcandy Push en ekstra opladning. En opladning giver ca. 6 timers spilletid, så har man etuiet med, har man strøm til omkring 12 timers brug. Selve etuiet bliver opladet med det medfølgende kabel der er at typen USB-C.

Ørepropperne bliver holdt fast i etuiet med magneter, så de hopper selv på plads og skaber forbindelse til de guldfarvede elektroder.

Selve betjeningen af Skullcandy Push sker med en enkelt stor trykknap på hvert øre. Vejledningen beskriver hvordan man kan tænde/slukke, styre volumen, skifte musik, modtage og afslutte opkald med forskellige tryk på den store trykknap på hvert øre. Det kan virke lidt uoverskueligt til at starte med, men de vigtigste funktioner lærer man hurtigt. Her vil jeg lige tilføje at knappen heldigvis er meget let at trykke ned, så man slipper for unødigt pres i den sarte øregang når man benytter knapperne på Skullcandy Push.

Bærekomforten er god, selv i mine sarte ører var der ingen irritation og det var muligt at få lavet en lufttæt forsegling i øret. Ørepropperne sad godt fast, og bevægede sig ikke selvom jeg var aktiv. De er vandskyende, men ikke vandtætte, så lidt sved eller let regn kan de tåle, men hvis det regner meget, så det op med hætten for at beskytte dem.

Jeg har testet rækkevidden, og her kunne jeg komme helt op på ca 16 meter i fri luft mellem Skullcandy Push og min iPhone 8 plus før musikken faldt ud. Så det er bestemt godkendt. Desværre så oplevede jeg ind i mellem at forbindelsen mellem de to ørepropper var mere sart. Et par gange hvor jeg havde dem på og gik rundt i byen, så mistede højre øreprop forbindelsen og musikken stoppede kortvarigt i højre øre. Det var meget periodisk, men når det stod på, så valgte jeg faktisk at slukke dem, for det var simpelthen så forstyrrende at jeg ikke kunne nyde musikken. Men andre gang så var forbindelsen mellem de to ørepropper solid nok. Så min konklusion på det må være at i nogle miljøer er forbindelsen mellem de to ørepropper ikke stærk nok. Men sidder jeg hjemme i sofaen, så oplevede jeg overhovedet ikke problemet, her var forbindelsen klippestabil.

Og så kommer vi til det vigtigste, nemlig lydkvaliteten. Og har rammer Skullcandy Push den klassiske Skullcandy lyd, lyden er nemlig rigtig god, med en god betoning i bassen. Bassen danner et solidt fundament i lyden, den er god og dyb og kraftig, uden dog at blive altdominerende eller buldrende. Ganske imponerende faktisk. Mellemtonen er også god og tydelig, stemmer står fint i lydbilledet, og til sidst så er diskanten klar og sprød uden at være ubehagelig. Hvis man godt kan lide et lidt varmt lydbillede med en basbetoning, så er Skullcandy Push et godt match. Jeg har lyttet til mange forskellige typer musik, lige fra Lisa Ekdahls sarte akustiske indspilninger til tonstunge numre fra Bloodbath, og Skullcandy Push har klaret dem alle uden forvrængning. Dog er der en svag susen i ørepropperne når der pause i musikken, den er ikke dominerende, men man lægger dog mærke til den.

Lyden under telefonopkald kommer kun til venstre øreprop. Det er en teknisk begrænsning i den trådløse forbindelse. Selve lyden jeg modtog under opkald var ganske glimrende, dog klagede modparten over lidt støj. Men det var fuldt ud muligt at gennemføre en telefonsamtale.

Konklusion

Skullcandy Push er et sæt komfortable hovedtelefoner, i et lidt anderledes design. Lydkvaliteten er høj, med en god dyb bas når man lytter til musik. Desværre så er forbindelsen mellem de to ørepropper ikke så robust som jeg godt kunne ønske. Den højre øreprop mistede forbindelsen adskillige gange under min test, nogle gange så ofte at jeg opgav at lytte til musik. Problemet opstod meget periodisk. men når det stod på var det meget forstyrrende og grunden til at vi ikke kommer op på topkarakterer i testen. Skullcandy Push har dog en solid forbindelse til telefonen, hele 16 meter i min test, i fri luft. Telefonlyden får man kun i venstre øre, det er lidt ærgerligt men helt i tråd med de andre 100% trådløse hovedtelefoner jeg har testet tidligere. Selve lyden under telefonsamtale var acceptabel.

Pris og tilgængelighed

Vejl. pris 130 Euro

REVIEW OVERVIEW

Funktionalitet
Design
Pris
Lars Lund Olsen
Lars Lund Olsen
Lars Lund Olsen - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

Vi skal her se på Skullcandys første produkt i den populære truly wireless headphones kategori. Vi skal se på Skullcandy Push. Hvad er der i kassen? Den flotte kasse har gennemsigtig forside så man kan se Push headsettet. Åbner man kassen, og tager skumindlægget ud, så gemmer...Test: Skullcandy Push