tirsdag, november 5, 2024
ForsideAnmeldelserTest: Sandberg Fighter gaming bord

Test: Sandberg Fighter gaming bord

Ligesom almindelige kontorstole ikke er gode nok til gameren, der alt andet lige må tænkes at have nogle andre behov, så er andre møbler kommet i sigtekornet også. Derfor byder den danske producent nu på deres seneste skud fra stammen i form af deres Sandberg Fighter gaming bord. Bordet fås i to farver og vi har fået fornøjelsen at lege med det og teste det i et gaming miljø for at se om det nu også giver mening med et bord, der har lys og et gaming inspireret design.

Hvad er der i æsken?

Pakken til Sandberg Fighter vejer lidt over tyve kilo. Fragtmanden ville i hvert fald have en hånd med at bære den ind fra bilen. Indholdet er de forskellige elementer, som man selv skal sætte sammen. Samlingen er ret nem og man har alt det nødvendige værktøj med i æsken fra producenten. Det tager måske et kvarters tid at samle, men jeg glemte ærligt talt at tage tid. Brugervejledningen er i hvert fald nem at finde ud af og efterfølgende står man tilbage med en skruetrækker i fuld størrelse man kan bruge til andre formål. Der er også kabelstrips til fastmontering af kabler så de ikke blot hænger.

Design og funktionalitet

Mit færdigsamlede resultat blev ikke helt som på billedet fra Sandbergs hjemmeside. Om det skyldes at jeg har samlet den anderledes og vendt Sandberg-logoet ind mod mig selv, hvorimod Sandberg fremviser den som den måske ville blive sat op i en gaming cafe skal jeg ikke kunne sige, men det er en mindre detalje. Der er nemlig et lærred på undersiden af Sandberg Fighter bordet med et Sandberg-logo på. Umiddelbart ligner det ikke at den har et formål, men rent faktisk kan man bruge det til at gemme kabler og andre ting væk.

Foruden ovenstående lærred så er der også en kabelskinne i toppen af undersiden, hvor der også er plads til nogle kabler. Denne er ikke så bred, så det vil ikke være muligt at placere en strømskinne deri, men den er bred nok til at en del USB-kabler vil kunne blive ledt den vej igennem. Der er i forvejen monteret tre strips, som vil holde kablerne på plads så du er faktisk godt hjulpet på vej til at kunne have et clean skrivebord om du vil.

I den forbindelse er det også værd at nævne at på toppen af Sandberg Fighter har man også lavet et hul og medleveret en hvad jeg vil kalde kabelfører til at udfylde dette hul med. På den måde kan du altså føre kabler ned gennem bordet og ned i ovennævnte skinne.

Om ovenstående er en smart detalje kommer an på hvordan du ser på det, for det gør faktisk at overfladen på skrivebordet bliver dét mere begrænset af dette hul, idet du så skal planlægge omkring dette hul. Det er naturligvis også muligt blot at ignorere hullet og eventuelt placere noget andet henover. Det der så er ved dét er at dette ikke er den eneste begrænsende enhed på Sandberg Fighter. Der medfølger disse plastik-kanter til montering nærmest hele vejen rundt på kanten af bordet. Når disse er sat på bliver det ikke muligt at placere ting helt ud til kanten af bordet. Det er lettere uheldigt for dem, der ønsker at montere et kabinet på bordet da det alt andet lige vil komme tættere ind mod bordmidten.

I to af de ovennævnte plastikkanter er der indbygget LED-lys og kablerne føres ned gennem bordet til den førnævnte kabelskinne, hvorfra man så har et USB-kabel, der kan sættes i en computer eller lignende strømgivende enhed. Lyset er ikke voldsomt kraftigt, men det er til at se og det lyser blot i, hvad jeg vælger at kalde Sandbergs blå farve.

Sandberg Fighter er et mellemstort skrivebord dog, så selvom der er elementer, der kan begrænse overfladen på selve skrivebordet, så burde man stadig have rigeligt med plads til en gamingstation med tastatur, musemåtte, skærm og en del mere til. Det vil dog være optimistisk at forvente man kan få sat en kammerat op ved siden af sig selv.

Møblet i sig selv føles ret solidt. Det bygges op ved at skrue så tanken er nok at man skal stramme disse led op efter noget tid, men det gør ikke så meget. Sandberg Fighter bordet er en smule højt når det står på sit laveste punkt og det kan ved hjælp af de påskruede fødder løftes et par centimeter højere op, men altså ikke ned. Det gode ved det høje bord er at en gamingstol sagtens kan køres ind under.

Konklusion

Hvis du er i gang med at fuldende gaming-setuppet og allerede har computer, tilbehør og stol på plads, så mangler der vel blot en stol, der også er bygget til gameren og dennes behov. Sandberg Fighter synes jeg er et godt, solidt og stabilt skrivebord, der kan bruges til både gaming og eventuelt også som skrivebord til skole eller arbejde, for der er fint med plads for en person. Det sorte design med dertilhørende LED-lys fuldender klichéen om at kun er rigtig gaming, hvis det er sort, lyser og har lidt kant. Kanterne på Sandberg Fighter ville jeg personligt have været foruden da det begrænser pladsen på selve skrivebordet, men det er en del af designtemaet og passer godt ind dér.

[checklist]

  • Pænt design
  • Kabelskjuler indbygget
  • Nemt at sætte op

[/checklist]
[badlist]

  • Lidt højt (for nogle)
  • Plastikken begrænser skrivebordsplads en smule

[/badlist]

Pris og tilgængelighed

Set til ca. 2000,-

REVIEW OVERVIEW

Funktionalitet
Design
Pris
Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

Ligesom almindelige kontorstole ikke er gode nok til gameren, der alt andet lige må tænkes at have nogle andre behov, så er andre møbler kommet i sigtekornet også. Derfor byder den danske producent nu på deres seneste skud fra stammen i form af deres...Test: Sandberg Fighter gaming bord