mandag, oktober 7, 2024
ForsideNyhederComputerToshiba Qosmio X870 sætter turbo på spil og film

Toshiba Qosmio X870 sætter turbo på spil og film

Toshiba afslører i dag sin mest avancerede laptop nogensinde, den ny Qosmio X870. Qosmio X870 er designet til krævendegamere og oplevelsessyge brugere med sin lange liste af topspecifikationer inden for grafisk ydelse og visuelle teknologier samt et lækkert design, som vækker opmærksomhed.

Top-performance
Qosmio X870 drives af de nyeste Intel processorer, som sikrer lynhurtige opstartstider og stabil ydelse for selv de mest krævende applikationer. Skal man have sine spil til at køre hurtigt og flydende, får man hjælp af de op til 16 GB RAM, som også sikrer, at flere programmer kan køresamtidig, uden at man behøver at opleve at ydelsen dykker. Med GeForce GTX 670M grafikprocessorer understøttes den skarpe HD grafik og en forbløffende 3D-gengivelse i både spil og film.

En lækker TruBrite 3D skærm på 17.3” med LED backlighting viser spil og film i flot HD kvalitet (1600×900) og leverer imponerende detaljeringsgrad, levende farver og skarp kontrast. Billedkvaliteten forbedres yderligere af Toshiba’s Resolution+ teknologi, uanset om kilden er Blu-ray, DVD eller internettet.  En responstid på kun 5ms modvirker effektivt lag og gør skærmen perfekt til spil, ligesom 120Hz refresh-raten holder billedet skarpt og præcist i spil med mange og hurtige bevægelser, som skydespil og sportsspil.

3D – underholdning i flere dimensioner
Qosmio X870 kommer naturligvis med en integreret Blu-ray afspiller, og foretrækker man at dele sine 3D film- og spiloplevelser med familie og venner kan laptoppen let sluttes til et 3D-tv via HDMI. Almindelige DVD-film kan automatisk og under afspilningen omsættes fra 2D til 3D ,og på den måde får man blæst nyt liv i den gamle filmsamling.

Når det kommer til lydoplevelsen, har specialister fra Harman Kardon udviklet laptoppens fire stereohøjttalere, som med en kombination af SRS Premium Sound 3D software og Slip Stream teknologi understreger og styrker billedsidens effekt uden forvrængning, selv ved høj lydstyrke.

Masser af lagring og tilslutning
Naturligvis har medie- og spilentusiasten behov for masser af plads til spil, film, billeder og musik. Derfor har Toshiba udstyret Qosmio X870 med en harddisk på ikke mindre end 1 TB. Det er også muligt at vælge maskinen med en hybridløsning, hvor en traditionel harddisk lagrer filerne,mens et lynhurtigt SSD-drev sikrer optimale opstartstider.

Fire USB 3.0-porte sikrer en væld at tilslutningsmuligheder med langt større  dataoverførselshastighed end den gamle USB 2.0-standard. Og er man klar til det trådløse hjem, så kommer Qosmio X870 med integreret Intel Wireless Display, som gør det muligt at streame indhold trådløst fra laptoppen til et kompatibelt tv.

Design til gamere
Det er naturligvis ikke ligegyldigt hvordan et multimediemonster ser ud: Qosmio X870 har et anodiseret aluminiumslook på låget og på fronten, som matches af røde detaljer, der giver et markant indtryk. Det oplyste Qosmio-logo på låget vidner om, at maskinen bærer arven videre fra en lang række gaming-laptops gennem tiden.

Qosmio X870 – detaljer og specifikationer

  • Seneste Intel processorer
  • NVIDIAGeForce GTX 670M GPUs
  • 43.9cm (17.3”) TruBrite HD+ display med LED backlighting (1600×900, 16:9, 5ms responstid)
  • Op til 750GB harddisk eller hybrid drev SSD option (64GB + 1TB HDD)
  • Valgfri Blu-ray ROM eller Blu-ray re-writable drev
  •  Resolution+ opskaleringsteknologi
  • 4x USB 3.0 inkl. 2x Sleep-and-Charge USB
  • HDMI, RGB tilslutninger
  • Gigabit Ethernet LAN
  • Intel Wireless Display
  • Bluetooth 4.0
  • Fuld HD web kamera med ansigtsgenkendelse
  • Stor clickpad med multi-touch control
  • Harman Kardon stereo højttalere med Slip Stream teknologi og SRS Premium Sound 3D

Pris og tilgængelighed
Qosmio X870 kommer på markedet i Danmark i andet kvartal af 2012.

Der er ingen prisindikationer endnu…

Kilde: Toshiba

Noel Christensen
Noel Christensenhttp://www.eReviews.dk
Noel Christensen - Redaktør på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer