lørdag, oktober 5, 2024
ForsideAnmeldelserPlantronics Voyager Pro UC v2

Plantronics Voyager Pro UC v2

Det er ikke længe siden vi anmeldte Plantronics Voyager Pro HD og nu skal vi kigge på Plantronics Voyager Pro UC v2, der adskiller sig fra førnævnte ved at være et headset der kan bruges både til PC og sammen med din mobiltelefon, det er dermed et godt bud til hjemmearbejdspladsen hvor man måske både skal Skype, tale i mobil og måske endda også gerne vil kunne lytte til musik og lignende…

Lad os se om Plantronics Voyager Pro UC v2 er så godt som det lyder…

Hvad er der i kassen?
Plantronics Voyager Pro UC v2 kommer i en halvstor hvid æske, og i denne finder man, følgende;

  • Plantronics Voyager Pro UC v2 headset
  • 220 volt oplader
  • 2 andre silikone propper (3 størrelser i alt)
  • 2 stk overtræk til silikone propperne
  • Etui til opbevaring der kan sidde i bæltet
  • USB kabel
  • USB adapter til PC
  • Manualer og dokumentation

Det er en ret omfattende “pakke” man får, og du kommer derfor ikke lige til at stå og mangle noget, især de 3 forskellige silikone propper er fedt – for så kan du finde den der passer dig bedst, og med 3 muligheder bør det være muligt at finde en der sidder godt i netop dit øre.

Nedenfor kan du se vores unboxing af Plantronics Voyager Pro UC v2, hvor du får et overblik over indholdet af salgsemballagen.

[youtube id=”pW8Ryo3AkQM” width=”600″ height=”350″]

Design og funktionalitet
Plantronics Voyager Pro UC v2 ligner de tidligere Voyager Pro modeller, altså den velkendte stil med en forholdsvis stor del der går bag øret og holder headsettet på plads, samt en mikrofonarm. Der er med andre ord bestemt ikke tale om et lille kompakt headset, men derimod et headset der er til at tage og føle på, som fylder lidt, men så til gengæld også føles solidt og som noget der kan tåle at blive brugt. Det er formentlig også e del af forklaringen på at netop Voyager Pro er meget udbredt blandt chauffører, fragtmænd, håndværkere og andre steder hvor der stilles lidt højere krav til holdbarheden.

Selve headsettet er i blank sort piano-lakering, med en mat sort sort gummi-belægning på delen der går på øret – denne belægning er formentlig valgt fordi den gør at Plantronics Voyager Pro UC v2 sidder bedre, og ikke så nemt glider af. Delen der går bag øret sidder fast i selve mikrofon-armen med en gummi-ring som er yderst fleksibel.

På “øre-delen” sidder USB stikket der bruges til opladning, en on/off knap samt dioden der indikere tilstanden headsettet er i. Derudover volume op/ned knapperne. Den del der går ind i øregangen er med silikone-overtræk, som kan skiftes og medfølger i forskellige størrelser så du kan finde den der passer netop dit øre. Mikrofon-armen kan bevæges op og ned, men er ellers “stiv”, du besvarer opkaldt mv. ved hjælp af den ene knap der sidder på mikrofonarmen, lige ved øret. Yderst på mikrofonarmen sidder naturligvis selve mikrofonen.

Plantronics Voyager Pro UC v2 er udstyret med et række forskellige features, eller teknologier om man vil. En af dem er SmartSensor der betyder at opkaldet automatisk besvares hvis du tager headsettet på, derudover er der noise cancelling, mulighed for at streame musik til Plantronics Voyager Pro UC v2 samt voice alerts. Sidstnævnte gør at du informeres i headsettet hvis det er ved at løbe tør for strøm, hvis du kommer udenfor rækkevidde eller hvilken telefon der er connectec, ex. “Phone 1” eller “Phone 2”. Det er faktisk ret smart, og selvom det måske lyder lidt futuristisk, så fungere det rigtig fint.

Som nævnt i indledningen så kan Plantronics Voyager Pro UC v2 bruges både som mobilt headset, og som headset til pc’en – altså er det oplagt til skype og lignende, det kræver blot du smider den medfølgende USB modtager i PC’en, der er ingen kringlet opsætning eller lignende.

Har du musik og lignende liggende på den telefon du bruger sammen med Plantronics Voyager Pro UC v2, kan du afspille og lytte til musikken via Plantronics Voyager Pro UC v2, og når telefonen så ringer skiftes der automatisk over så du kan besvare opkaldet. Du kan faktisk også, hvis du har en iPhone, docke denne i en iPhone højttaler, spille musik udaf denne, og når så telefonen ringer, besvare opkaldet med dit headset – fra den anden ende af stuen eller kontoret – det er altså lidt blæret!

En anden fed feature ved brug sammen med iPhone, er at du kan se aktuelt batteriniveau direkte på iPhonen’s display og nu vi snakker om batteriet så skulle det kunne holde til 6 timers tale og der er 5 dages standby-tid, så man behøver ikke nødvendigvis oplade det hver dag, naturligvis afhængigt af brugen.

Jeg har nu brugt Plantronics Voyager Pro UC v2 nogle dage som det primære headset, og det fungere rigtig godt. Højttaleren er fin, lyden går klart igennem, og det er mit indtryk af folk i den anden ende bestemt heller ikke har været utilfredse med kvaliteten, tilbagemeldingerne har i hvert fald kun været positive.

Komklusion
Plantronics Voyager Pro UC v2 er, ligesom Plantronics Voyager Pro HD, et fedt headset. Det er måske ikke det smarteste headset på markedet, men vinder point på den gode pasform – du kan sagtens have det på en hel dag, uden at det genere, og lyden er ligeledes glimrende. Kvaliteten er høj og det virker som et produkt der kan tåle lidt hårdhændet brug.

Selvom det ligner samme produkt som Plantronics sendte på markedet for nogle år siden, er der sket meget og Plantronics Voyager Pro UC v2 er fyldt med features såsom audio streaming, voice alerts, mikrofonen er vind-dæmpet og meget andet.

Samlet set et rigtig godt bekendtskab som kan anbefales til alle der taler meget i telefon, og som har brug for et headset som skal bruges dagligt, og gerne må kunne benyttes til både PC og Mobil. Skal du kun bruge det sammen med en mobiltelefon, så ville jeg “nøjes” med Plantronics Voyager Pro HD. Der er tale om et business orienteret produkt, hvilket desværre også afspejles i prisniveauet.

+
Kvaliteten
Pasformen
Gode features


Prisen – vi er i den høje ende
Designet, lidt gammeldags

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: 1299,- excl. moms
Set til 1028,- ink. moms.

Find den bedste pris på Plantronics Voyager Pro UC v2

Udlånt af
Plantronics

REVIEW OVERVIEW

Design
Funktionalitet
Pris
Noel Christensen
Noel Christensenhttp://www.eReviews.dk
Noel Christensen - Redaktør på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

Det er ikke længe siden vi anmeldte Plantronics Voyager Pro HD og nu skal vi kigge på Plantronics Voyager Pro UC v2, der adskiller sig fra førnævnte ved at være et headset der kan bruges både til PC og sammen med din mobiltelefon, det...Plantronics Voyager Pro UC v2