søndag, oktober 6, 2024
ForsideNyhederComputer tilbehørPressemeddelelse: Cooler Master lancerer trådløst tastatur - SK621

Pressemeddelelse: Cooler Master lancerer trådløst tastatur – SK621

Cooler Master viste os på deres seneste produkter med lav profil mekaniske switche at de vil lave produkter til andre end gamere og denne portfolio udvider de nu med endnu et produkt i form af SK621 som er i et kompakt design der kobler trådløst med op til tre forskellige enheder.

Cooler Master SK621 er med Cherry MX switche og i et design, som fylder 60% mindre end et almindeligt tastatur. Dermed er det mobile tastatur også kompakt samtidigt med at det via Bluetooth 4.0 kobler op med op til tre forskellige enheder. På den måde kan du skifte mellem disse når du skriver på henholdsvis PC og eksempelvis smartphone.

Der er også et aftageligt USB-C kabel, som også bruges til opladning af tastaturet. Det betyder at man nemt kan have det hele med i en taske og lade det være klar til brug der, hvor man har brug for det. Batteriet vil holde i op til 14 timer med baggrundsbelysning i tasterne, mens det vil holde i op til fire måneder, hvis man ikke bruger lyset.

Lyset er i øvrigt RGB så man kan også lade det lyse op på kontoret om man vil. Dertil er der lys hele vejen rundt som en ekstra detalje. De nævnte switche er i øvrigt med Cherry MX low profile, så de er mere flade og har en mindre vandring samtidigt med at de er lineære og dermed larmer mindre end fx clicky switche.

Cooler Master SK621 kommer til at være tilgængelig fra maj for omkring 1.085 DKK i butikkerne.

Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer