lørdag, september 21, 2024
ForsideAnmeldelserAnmeldelse: The Factory (Blu-ray)

Anmeldelse: The Factory (Blu-ray)

the-factory-movie-basement

John Cusack bærer titelrollen som Mike Fletcher i denne thriller, der gentager hvad adskillige andre film i genren allerede har fortalt. Mike er kommissæren, der har ansvaret for en sag omhandlende et bestialsk drab på en transseksuel prostitueret. Grundet inaktivitet i sagen er den i fare for at blive skrinlagt, da endnu en prostitueret pludselig savnes er sagen igen højaktuel, da der muligvis er tale om en seriemorder. En morder som vi allerede kender på forhånd, da han allerede bliver afsløret i filmens indledning. Han har en fetisch med at han gerne vil kidnappe unge piger og gøre dem gravide.

Mike Fletcher er naturligvis besat af sagen, som den slags politimænd i den slags film jo er, men tvistet kommer, da hans egen datter via et familieskænderi og en kæreste der gerne vil have en pause bliver kidnappet af vores morder og bortført til hans kælder, hvor to andre piger også befinder sig. Så begynder jagten mod uret, hvor Mike må redde sin datter, Abby. Abby viser sig også at være ganske standhaftig til at bruge list – som den slags piger i den slags film jo kan.

Alt i alt forgår meget i The Factory som en genudsendelse af andre films handlinger: den vanvittige seriemorder, med de syge motiver, den udmarvede, besatte kommissær med noget personligt i klemme, datteren som langsomt overtager rollen som filmens helt – ja det hele er set før. Faktisk så mange gange at de plot twists der kommer til slut også virker forventlige og langt fra overraskende.

The Factory løber ind i andre problemer end at være repeterende. Den er ganske usmagelig og ret ulogisk, hvilket i sidste ende gør filmens finale utroværdig og lidt morsom af samme grund. Det lyser også ud af ellers ganske habile John Cusack, at han har rodet sig ud i et manuskript han ikke selv tror på, samtidig med, at han ikke bakkes op af sine noget pauvre medspillere. Dog kommer der lidt suspense undervejs og mon ikke The Factory kan bruges som god søndagsunderholdning på TV2 Zulu om et par ord, når man alligevel ligger med paraderne nede og den kritiske sans parkeret i klædeskabet?

Ekstramateriale

Der er ingen ekstramateriale på denne Blu-ray udgivelse.

Konklusion

The Factory har sine momenter, men en smagløs og ulogisk historie ødelægger en film der både er blevet set før, men også fortalt langt bedre.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 199,-

Find forhandler og den bedste pris på The Factory

Trailer

[youtube id=”6ixbx7lp4Es” width=”600″ height=”350″]

Noel Christensen
Noel Christensenhttp://www.eReviews.dk
Noel Christensen - Redaktør på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer